Nieuwsbrief december 2020

Elk lid heeft de nieuwsbrief van december digitaal ontvangen. Hier een korte overzicht van de belangrijkste punten:

Nieuwe locatie Gilde – stand van zaken:

Vanaf augustus 2020 is er gewerkt in de nieuwe gilde, gelegen in de LeopoldIII-straat 21 te Vliermaal. Het meeste werk was zorgen voor nieuwe nutsvoorzieningen. Elektriciteit en gas ging vlot maar op de waterleiding hebben we tot begin december moeten wachten.
Tijdens de herfstvakantie hebben we met 8 personen de tegels en grond verwijderd op de plaatsen waar deze in zeer slechte staat was en waar de brouwketels komen te staan. Op 1 dag was deze klus geklaard, met dank aan de harde werkers.

Vanaf nu kan er gestart worden met het ‘chappen’ en tegelen. Als dat gebeurd is, kunnen we starten met het leggen van waterleiding, elektriciteit, gas. Er zal ook nieuw sanitair moeten komen en ook de deuren worden hersteld. Pas dan kan de eigenlijke verhuis starten.

jaarprogramma 2021:

Ons jaarprogramma gaan we pas opstellen in de maand februari zodat we (hopelijk) een zicht hebben op wat kan en mag naar de corona regels. We kunnen verschillende activiteiten van 2020 die door corona niet zijn kunnen doorgaan terug inplannen voor 2021. Als jullie nog suggesties hebben of je wil een thema-avond organiseren, laat maar van je horen. We staan open voor alle nieuwe ideeën!

ONLINE Praatcafé 28 december 2020

We zien jullie graag in het echt, maar danken toch diegenen die aanwezig waren op de laatste online praatcafé vorige maandag 28 december. We plannen nog een praatcafé in januari waar jullie nog een bericht van zullen ontvangen. Hopelijk kunnen diegenen die vorige maandag niet konden deelnemen er toch ook een gezellige virtuele ‘onderonsje’ van maken…

We missen jullie ontzettend hard!

Het bestuur

Tags: No tags

Comments are closed.